Якщо чоловіки регулярно виконують вправи Кегеля, то у них з’являється можливість контролювати еякуляцію під час занять сексом, що є болючим питанням для багатьох чоловіків. Можливо, ви запитаєте, як же її контролювати? Як я можу займатися сексом довше і як доставити задоволення своїй партнерці? Відповідь: для початку необхідно зміцнити лобково-куприковий м’яз (ЛК), який значною мірою відповідає за це.

Спершу ми маємо визначити, де він знаходиться, а вже потім перейти до вправ, які спрямовані на його зміцнення.

Сильний і розвинений ЛК м’яз допомагає краще контролювати еякуляцію під час сексу, а також, якщо правильно його розвивати, чоловік може опанувати загадку множинного оргазму. Причому ще один плюс цих вправ полягає в тому, що їх можна виконувати де і коли завгодно.

Де знаходиться лобково-куприковий м’яз?

Картинка лобково-копчиковая мышца

 

Найлегше це зрозуміти в туалеті під час сечовипускання, коли ви зупиняєте струмінь. Інший спосіб: вставте палець в анальний отвір; коли знайдете потрібний м’яз, сфінктер скоротиться. Третій спосіб: згадайте під час ерекції, які м’язи ви напружуєте, щоб статевий член підвівся.

 

 

Коли краще виконувати вправи Кегеля?

Їх можна виконувати де і коли завгодно. Наприклад, під час перегляду телевізора або стоячи в заторі в автомобілі тощо. Однак не рекомендується робити це тоді, коли намагаєтесь сконцентруватися, наприклад, на роботі. Хоча коли тренування лобково-куприкового м’яза увійде в звичку, ви зможете виконувати його в будь-який час і в будь-якому місці, не відволікаючись від основної роботи.

Чого краще не робити?

Головне — знати міру і не перестаратися, тобто дайте м’язам відпочити між вправами. Також важливо сконцентрувати свою увагу і зусилля лише на цьому м’язі, намагаючись не задіювати інші. Пам’ятайте: щоб більш-менш розвинути лобково-куприковий м’яз, знадобиться принаймні 1-2 тижні регулярних тренувань.

Комплекс №1

  1. Швидко скорочувати (1 секунда) і розслабляти (1 секунда) ЛК м’яз. Повторювати вправу 3 рази.
  2. Скорочувати і розслабляти м’яз протягом 5 секунд. Повторити 10 разів.
  3. Скоротіть лобково-куприковий м’яз і тримайте 30 секунд. Після цього зробіть 30-секундну паузу і продовжуйте знову. Повторити 3 рази.

Комплекс №2

  1. Скорочувати і розслабляти ЛК м’яз протягом 5 секунд. Повторити 10 разів.
  2. Швидко скоротити і розслабити лобково-куприковий м’яз 10 разів. Зробіть паузу в 10 секунд і починайте спочатку. Повторити 3 рази.
  3. Скорочувати м’яз і розслабляти то швидко (1 секунда), то повільно (3-5 секунд). Повторити 10 разів.
  4. Напружте ЛК м’яз настільки довго, наскільки це можливо. Ідеальним варіантом буде 2 хвилини.

Комплекси №1 і №2 бажано повторювати протягом одного тижня. Пам’ятайте, що це укріплюючі вправи, тому бажано почати з найпростіших.

Комплекс №3

  1. Намагайтеся якнайчастіше скорочувати і розслабляти ЛК м’яз (від 30 до 10 разів). Бажано витримувати коротку паузу між кожним 10-м скороченням і розслабленням м’яза.
  2. Напружте лобково-куприковий м’яз на 20 секунд. Повторити 5 разів. Між кожною спробою робити 30-секундну паузу.

Комплекс №4

  1. Щодня протягом 20-30 хвилин робіть наступне: напружте м’яз на 2 хвилини, розслабте на 30 секунд. Одного такого тренування в день буде достатньо, щоб набути контроль над еякуляцією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *