КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ

Конфіденційність та анонімність – це одні з основоположних принципів роботи нашого інтернет магазину «Реве та Стогне» (https://www.revetastohne.org/).
Ми несемо відповідальність за те, що вся інформація, яку Ви залишаєте під час оформлення замовлення, має суворо конфіденційний характер і не може бути розголошена.
Ваші номер телефону та e-mail адреса необхідні лише для того, щоб наш співробітник міг вчасно зв’язатися з Вами для підтвердження замовлення або уточнення будь-яких деталей. Зазначена адреса доставки необхідна для відправки замовлення поштою або кур’єром.
Всі замовлення ми відправляємо в стандартних, ретельно і повністю запечатаних поштових упаковках або в непрозорих запаяних поліетиленових пакетах, на яких немає логотипів чи іншої інформації, яка може видати вміст посилки. Відправником є приватна особа. Кур’єр, який доставляє Вам замовлення, не знає про вміст упаковки (поліетиленовий пакет проходить процес спайки при підготовці замовлення пакувальником).
«Реве та Стогне» (https://www.revetastohne.org/) піклується про конфіденційність Вашої покупки навіть при безготівковому розрахунку. У реквізитах, сплаченого за допомогою банківської карти замовлення, наш магазин вказується як “Магазин господарських товарів”.

І все ж, якщо все вищесказане не розвіяло Ваші сумніви, Ви можете провести експеримент з перевірки конфіденційності, замовивши у нас будь-який нейтральний товар (наприклад, парфуми з феромонами або білизну). Після отримання цієї посилки Ви зрозумієте, що у нас можна замовляти навіть найсміливіші та нескромні секс-іграшки абсолютно без побоювань за конфіденційність.